Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in september 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in september 2023
Met onder meer All Stars & Zonen seizoen 2 en Oogappels seizoen 5

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

5 kijktips van Gids.tv

All Stars & Zonen, S2 (31 augustus)

NPO Plus (serie, bingen)

Bron: BNNVARA
In deze sequel-serie nemen de (schoon)zonen en dochters van de oorspronkelijke voetbalvrienden de bal over. Hun vaders zijn de vijftig gepasseerd, maar zijn niet van de club verdwenen. het tweede seizoen worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs? Bekijk hier waar je All Stars & Zonen kunt streamen.

Dagboek van een Herdershond (3 september)

NPO Plus (special)

Thomas Cammaert speelt de kapelaan in de musical 'Dagboek van een herdershond'. Bron: KRO-NCRV
Deze moderne tv-bewerking van Dagboek van een herdershond is de eerste Nederlandse musical als nationaal tv-event. De special is een musicalvertaling van de bekende tv-serie van de KRO uit de jaren '80 over een jonge kapelaan die terechtkomt in een Limburgs dorpje. Bekijk hier waar je Dagboek van een Herdershond kunt kijken.

The Sommerdahl Murders, S4 (7 september)

NPO Plus (serie, première)

In het Deense Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Bekijk hier waar je The Sommerdahl Murders kunt streamen.

Het vierde seizoen van The Sommerdahl Murders is ook vanaf 31 augustus volledig te bingen op NPO Plus.

Oogappels, S5 (13 september)

NPO Plus (serie, première)

Bron: BNNVARA
De serie volgt vier gezinnen van verschillende samenstellingen: gescheiden, getrouwd, single, met kinderen in huis, adoptiekinderen enzovoorts. In elk huishouden is in ieder geval één puber te vinden om de puberproblemen die bij een gezinsleven horen ook handen en voeten te geven. Hoe gaan de pubers en de ouders met die problemen om? Bekijk hier waar je Oogappels kunt streamen.

Vanaf woensdag 15 september is er elke woensdag een nieuwe aflevering te zien om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Start. De volgende aflevering is dan vooruit te kijken op NPO Plus.

Flikken Rotterdam, S7 (17 september)

NPO Plus (serie, première)

Cees Geel, Huub Stapel en de andere hoofdpersonages in 'Flikken Rotterdam'. Bron: AVROTROS
De avonturen van een politieteam in Rotterdam en een officier van justitie. In het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Als Hein het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken. Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Bekijk hier waar je Flikken Rotterdam kunt streamen.

Vanaf vrijdag 17 september is er elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Start. De volgende aflevering is dan vooruit te kijken op NPO Plus.

Verder op NPO Plus

  • The Bay of Silence (16 september, film) De film volgt een bescheiden technisch ingenieur, Will Walsh genaamd. Will is ervan overtuigd dat zijn vrouw, de kunstenares Rosalind, niet schuldig is aan de dood van hun baby. Vervolgens doet hij een gruwelijke ontdekking die een keten van andere onopgeloste zaken aan het licht brengt. Kijk ook de trailer.

De film is op 16 september ook te zien op NPO 3 en NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's