PSV - FC Utrecht live op tv en online (Eredivisie)

PSV - FC Utrecht live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in eerste speelronde

Sport :

Op zaterdag 12 augustus spelen PSV en FC Utrecht in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Utrecht

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal en de klinkende overwinning in de heenwedstrijd van de Champions League-voorronde tegen Sturm Graz is het hoogtepunt van het vertrouwen weer aangekomen, zoals dat in het voetbal wel vaker gaat. In Eindhoven zijn de verwachtingen dan ook hoog: kunnen de rood-witten onder hun nieuwe coach Peter Bosz misschien wel eens kampioen worden?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Utrecht is zaterdag 12 augustus om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV