UEFA Super Cup: Manchester City - Sevilla live op tv en online

UEFA Super Cup: Manchester City - Sevilla live op tv en online
Finale der giganten

Sport :

De nieuwe competities zijn alweer van start gegaan, maar we kijken nog één keer terug naar de beste teams uit het vorige voetbalseizoen. De Super Cup tussen Champions League-winnaar Manchester City en Europa League-winnaar Sevilla is op woensdag 16 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7 en online bij Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Sevilla

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Guardiola
Het seizoen 2022/2023 was hét seizoen van Manchester City: eindelijk is de treble dan een feit. De Blues werden kampioen van Engeland, wonnen de beker én wisten de Champions League finale te winnen van Internazionale. Daarom staat de ploeg van Joseph Guardiola nu ook in deze Super Cup.

La Liga
Voor Sevilla geldt eigenlijk het tegenovergestelde: in La Liga kwam de club vorig seizoen niet verder dan een zeer teleurstellende twaalfde plaats, waardoor deze Super Cup finale direct de laatste Europese wedstrijd van het seizoen '23/'24 zal zijn voor de ploeg van Jose Mendilibar. De coach die in maart bij Sevilla kwam zette een fantastische prestatie neer door in de Europa League finale te winnen van het AS Roma van José Mourinho.

De wedstrijd Manchester City - Sevilla is op woensdag 16 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV