Samenvatting Manchester City - Sevilla (halve finale Champions League)

Samenvatting Manchester City - Sevilla (halve finale Champions League)

Donderdag 17 augustus 2023 om 09:20

Manchester City heeft woensdag voor de eerste keer in de geschiedenis de Europese Super Cup op haar naam geschreven. De Engelsen waren uiteindelijk in de penaltyreeks te sterk voor het Spaanse Sevilla.

Samenvatting <em>Manchester City - Sevilla</em> (halve finale Champions League) Manchester City heeft woensdag voor de eerste keer in de geschiedenis de Europese Super Cup op haar naam geschreven. De Engelsen waren uiteindelijk in de penaltyreeks te sterk voor het Spaanse Sevilla. GudeljDe winnaars van de Europa League kwamen in de eerste helft nog verrassend op voorsprong door een mooi uitgespeelde goal van spits En-Nesyiri en ook in de tweede helft kregen de Spanjaarden de kansen om het te beslissen. Palmer deed uiteindelijk op tijd iets terug voor de Blues. In de penaltyreeks miste ex-Ajaxcied en AZ'er Nemanja Gudelj de beslissende penalty. Bekijk de samenvatting van Manchester City - Sevilla hierboven. Samenvatting Manchester City - Internazionale (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester City - Sevilla (halve finale Champions League)

Gudelj
De winnaars van de Europa League kwamen in de eerste helft nog verrassend op voorsprong door een mooi uitgespeelde goal van spits En-Nesyiri en ook in de tweede helft kregen de Spanjaarden de kansen om het te beslissen. Palmer deed uiteindelijk op tijd iets terug voor de Blues. In de penaltyreeks miste ex-Ajaxcied en AZ'er Nemanja Gudelj de beslissende penalty.

Bekijk de samenvatting van Manchester City - Sevilla hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's