Sparta Rotterdam - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)

Sparta Rotterdam - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)
Derby in tweede speelronde

Sport :

Op zondag 20 augustus spelen Feyenoord en Sparta in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Het is één van de hoogtepunten voor het jaar voor veel voetbalfans uit Rotterdam: dé derby van de havenstad tussen de 'groten' uit Rotterdam-Zuid en de kasteelheren uit Spangen. Feyenoord maakt tot nu toe nog weining indruk en verloor afgelopen week nog twee dure punten in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Gaan ze zondag hun eerste drie punten pakken?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Sparta - Feyenoord is zondag 20 augustus om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV