Samenvatting Sparta Rotterdam - Feyenoord (Eredivisie)

Samenvatting Sparta Rotterdam - Feyenoord (Eredivisie)

Samenvatting <em>Sparta Rotterdam - Feyenoord</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten Sparta Rotterdam - Feyenoord Samenvatting Sparta Rotterdam - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Feyenoord Feyenoord en Sparta spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Het Kasteel. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. Lees hier waar je de wedstrijd Sparta Rotterdam - Feyenoord op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Feyenoord - Fortuna Sittard (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling FeyenoordBijlow; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Stengs; Paixao, Gimenez, Jahanbakhsh. Opstelling SpartaOlij; Bakari, Vriends, Velthuis, Warmerdam; Kitolano, De Guzman; Clement, Verschueren, Van Crooij; Lauritsen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Sparta Rotterdam - Feyenoord (Eredivisie)
Sunday 20 August 2023 om 14:30

Goals en hoogtepunten Sparta Rotterdam - Feyenoord

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Feyenoord

Feyenoord en Sparta spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Het Kasteel. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Lees hier waar je de wedstrijd Sparta Rotterdam - Feyenoord op tv kunt kijken.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Stengs; Paixao, Gimenez, Jahanbakhsh.

Opstelling Sparta
Olij; Bakari, Vriends, Velthuis, Warmerdam; Kitolano, De Guzman; Clement, Verschueren, Van Crooij; Lauritsen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's