Vitesse - PSV live op tv en online (Eredivisie)

Vitesse - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in tweede speelronde

Sport :

Op zaterdag 19 augustus spelen PSV en Vitesse in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het GelreDome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Peter Bosz maakt er best een spektakel van de afgelopen weken: Sturm Graz werd in twee wedstrijden met 7-2 van de mat geveegd, de Johan Cruijff Schaal werd met mooi voetbal gewonnen en ook in de eerste Eredivisiewedstrijd werd met 2-0 tegen FC Utrecht een mooi resultaat neergezet. Nu wacht de eerste uitwedstrijd in de Eredivisie: in Arnhem.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

aa is zaterdag 19 augustus om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV