Rangers - PSV live op tv en online (play-offs Champions League)

Rangers - PSV live op tv en online (play-offs Champions League)
Laatste horde voor Eindhovense deelname aan Champions League

Sport :

Na één horde hoeft PSV er nog maar over eentje heen te springen om naar de groepsfase van de Champions League te komen: Rangers uit Schotland. De heenwedstrijd is dinsdag 22 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7, Ziggo Sport Voetbal en ook online te zien op Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten Rangers - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Sturm
De ploeg van Peter Bosz wist in de derde voorronde redelijk makkelijk te winnen van het Zwitserse Sturm Graz. In eigen huis wonnen de rood-witten met 4-1, terwijl in Graz met 1-3 werd gewonnen. Ook in de Eredivisie gaat het goed. De Eindhovenaren verloren als enige van de 'grote drie' nog geen punt.

Slechte herinneringen
Hele goede herinneringen aan Rangers hebben de Eindhovenaren helaas niet. Vorig jaar trof PSV de Schotten namelijk ook. Waar ze in de wedstrijd in Schotland Rangers op 2-2 wisten te houden, verloren ze in eigen huis met 0-1 en miste de Eindhovenaren de Champions League. De Nederlandse voetbalfans hopen natuurlijk dat er dit jaar geen herhaling van die zaken plaatsvind.

De heenwedstrijd Rangers - PSV is op dinsdag 22 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7, Ziggo Sport Voetbal en Videoland. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV