Date smakelijk vanaf maandag te zien bij SBS6: zoete en pikante liefdesavonturen

Date smakelijk vanaf maandag te zien bij SBS6: zoete en pikante liefdesavonturen
Met Georgina Verbaan en Patrick Martens

Kijktip :

Waar het ene datingprogramma eindigt, gaat het andere weer door… Vanaf maandag 28 augustus kun je bij SBS6 genieten van gloednieuwe (hopelijk) heerlijke datingavonturen in Date smakelijk.

Date smakelijk gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Wie wint geld voor tweede date?
Of liefde daadwerkelijk door de maag gaan zullen we vanaf maandag ontdekken. In Date smakelijk gaan vier singles een gerecht maken voor hun mogelijke nieuwe liefde. Dan is het tijd voor twee ‘blind dinner’ dates. Smaakt dit naar meer? Bij een match krijgt het stel een cheque van 250 euro, om nog een keer op date te gaan om wellicht de liefde te laten opbloeien.

Van goede chefs tot keukenklunzen
Dit datingprogramma wordt aan elkaar gepraat door hartsvrienden Georgina Verbaan en Patrick Martens. Zij vergezellen de koks van een afstandje, vanuit de huiskamer. Vrijgezellen die goed kunnen koken doen mee om zo wellicht indruk te maken op hun date. Maar ook singles die niet zo sterk zijn in de keuken mogen meedoen, al kunnen zij het zwaar krijgen…

Date smakelijk is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.30 uur bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Date smakelijk terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's