Georgina Verbaan en Patrick Martens zoeken singles voor nieuw programma Date Smakelijk

Georgina Verbaan en Patrick Martens zoeken singles voor nieuw programma Date Smakelijk

Zondag 23 april 2023 om 21:38

In Shownieuws doen Georgina Verbaan en Patrick Martens een oproep aan singles om zich op te geven voor het nieuwe SBS6 datingprogramma Date Smakelijk. Tijdens een romantisch diner, dat de vrijgezellen zelf bereid hebben, ontmoeten ze elkaar. De enthousiaste presentatoren Georgina en Patrick leggen uit hoe je je op kunt geven.

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder.

Date smakelijk wordt vanaf september uitgezonden bij SBS6, de exacte startdatum is nog niet bekend. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Date smakelijk terugkijken via Gids.tv.

<em>Georgina Verbaan</em> en <em>Patrick Martens</em> zoeken singles voor nieuw programma <em>Date Smakelijk</em> In Shownieuws doen Georgina Verbaan en Patrick Martens een oproep aan singles om zich op te geven voor het nieuwe SBS6 datingprogramma Date Smakelijk. Tijdens een romantisch diner, dat de vrijgezellen zelf bereid hebben, ontmoeten ze elkaar. De enthousiaste presentatoren Georgina en Patrick leggen uit hoe je je op kunt geven. Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Date smakelijk wordt vanaf september uitgezonden bij SBS6, de exacte startdatum is nog niet bekend. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Date smakelijk terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jeangu Macrooy over Mia & Dion: "Ik heb met ze te doen" (Shownieuws) Bekijk deze video » Gordon reageert emotioneel en mentaal gebroken op verbroken relatie met Gavin (RTL Boulevard) Bekijk deze video » André Hazes schreeuwt om aandacht of smeekt hij om hulp? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's