Nieuw seizoen Een huis vol start maandag: het dagelijks leven van grote gezinnen

Nieuw seizoen Een huis vol start maandag: het dagelijks leven van grote gezinnen
Met families Blom, Cudogham, Nagelkerke en Wildeman

Kijktip :

Vanaf maandag 28 augustus kun je weer kijken naar een gloednieuw seizoen van Een huis vol. Deze serie volgt grote gezinnen, die met veel kinderen kunnen genieten van veel gezelligheid. Maar een groot gezin brengt ook uitdagingen met zich mee.

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vier huizen vol
Deze reeks van Een huis vol volgt de levens van de vier grote gezinnen Blom, Cudogham, Nagelkerke en Wildeman. We zien wat ze allemaal meemaken in het dagelijks leven. Wat bindt hen en hoe zorgen ze voor elkaar? Alle gezinnen hebben hun eigen dagelijkse routine, doen leuke dingen maar komen ook uitdagingen tegen. Wordt ook dit zestiende seizoen weer een kijkcijferknaller?

Kinderwens
Bij de familie Cudogham worden de kinderen ouder, wat betekent dat moeder Cynthia meer tijd voor zichzelf krijgt. Het Brabantse gezin Nagelkerke werd vijf jaar geleden ook al gevolgd in de serie, wat is in de tussentijd gebeurd en hoe gaat het nu met ze? Ook maken we kennis met de familie Blom, vader Maarten en moeder Gerdien hebben acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tienerdochter. De familie Wildeman uit Rotterdam is een samengesteld gezin, Priscilla is de moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Het liefst krijgen ze er nog een achtste kindje bij…

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's