Recensie: You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah is komedie met twee gezichten

Recensie: You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah is komedie met twee gezichten
Nieuwe Sandler familie komedie op Netflix

Film :

Vanaf vrijdag 25 augustus staat de film You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah op Netflix. Adam Sandler is een man van twee gezichten: van Hustle tot Murder Mystery, hij doet het allemaal. Laat deze film er nu ook eentje van diezelfde twee gezichten zijn... Lees hier de recensie van You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Er komt altijd een jongen tussen
Stacy en Lydia zijn al hun hele leven beste vriendinnen. De twee twaalfjarigen zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om ervoor te zorgen dat hun volwassen leven met een knaller begint. Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy Goldfarb, tussen hen in komt te staan, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen het overleven.

Samantha Lorraine, Sunny Sandler en Millie Thorpe in 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 68% | IMDb ★ 5,7

Deze film, die niet gezegend is met een fatsoenlijke titel, zit vol met zo'n beetje elk romcom cliché, inclusief het 'rennen om een fout recht te zetten' moment en het 'er komt een liefde tussen beiden', wat zelfs de grote rode draad achter deze film blijkt te zijn. En toch is het allemaal heel veel verfrissender dan het gemiddelde werk uit kamp Sandler, zeker als het om de kleine familiemomenten gaat. We komen in deze film veel bekende gezichten tegen die niets afdoen aan waar het echt om gaat: Adam Sandler zelf, Idina Menzel, Sarah Sherman en zelfs Luis Guzman deIen de spotlight met de zussen Sandler en de tieners in deze film. In de goede momenten heeft deze film wat weg van films als Eight Grade en Booksmart, maar in zijn slechte momenten meer van That's My Boy. Een film met twee totaal verschillende gezichten en daarom komen we ook netjes in het midden uit: 3 sterren

Cast
Naast Sunny Sandler (The Out-Laws) en Samantha Lorraine (The Walking Dead: World Beyond) spelen ook Adam Sandler (Hustle), Idina Menzel (Disenchanted) en Luis Guzman (Entergalactic) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sammi Cohen (Crush).

Vanaf 25 augustus 2023 is You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah te kijken op Netflix. Genre: komedie. Tijdsduur: 103 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's