Tv-première van romcom Liefde zonder Grenzen woensdag op RTL8

Tv-première van romcom Liefde zonder Grenzen woensdag op RTL8
Met Jim Bakkum en Yolanthe

Film :

Nadat B&B vol liefde deze zomer zo'n succes was zetten ze bij RTL volledig in op liefde over de grens. Dat doen ze ook met de tv-première van Liefde zonder Grenzen, die woensdag 30 augustus te zien is op RTL 8.

Het verhaal
De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch zegevieren?

Yolanthe Cabau in de film 'Liefde zonder Grenzen'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De makers van Just Say Yes komen met een nieuwe romantische (soms flauwe) komedie met vele bekende acteurs uit het romcom-wereldje. Yolanthe Cabau is het boegbeeld in een clichématig verhaal dat de doelgroep zeker zal aanspreken. De uitstekende Soy Kroon is echter de grootste ster in deze film. Dat maakt van Liefde zonder Grenzen de leukste 'wegkijker' van regisseurs Appie Boudellah en Aram van de Rest, die dit keer inzetten op groot drama - al voel je dat als kijker zelden. De overgedramatiseerde uit-de-kast-scène met Jim Bakkum kan de boeken in als tenenkrommend en lachwekkend, in een vrij rommelige finale.

Cast
Naast Yolanthe Cabau (Popoz) en Jim Bakkum (Zwaar verliefd!) zijn ook Rachida Iaallala (Meskina), Abbey Hoes (De Ontsnapping), Hajo Bruins (Penoza: The Final Chapter), Peggy Vrijens (Niks Vreemds Aan) en Selma Omari te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest (Just Say Yes).

De film Liefde zonder Grenzen (2021) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op woensdag 30 augustus om 20.25 uur te zien op RTL 8. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV