FC Twente - Fenerbahçe live op tv en online (return play-offs Conference League)

FC Twente - Fenerbahçe live op tv en online (return play-offs Conference League)
Wedstrijd is wel gespeeld...

Sport :

De wedstrijd tussen AZ en SK Brann is tegelijkertijd met deze wedstrijd te zien op Veronica.

Het lijkt wel een gelopen race in de wedstrijd tussen FC Twente en het Turkse Fenerbahçe, maar de wedstrijd in Enschede moet (als formaliteit) toch even worden afgewerkt. Of zit er dan toch een wondertje in? De return is donderdag 31 augustus om 19.00 uur te zien op SBS9 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Fenerbahçe

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Istanboel
Na de overwinning van Fenerbahçe afgelopen donderdag lijkt het toch wel een redelijk kansloze operatie in Enschede. De Turken wonnen in Istanboel namelijk met 5-1, waarbij zowel ex-Ajaxcied Dusan Tadic als ex-Feyenoorder Sebastian Szymanski een doelpunt wisten te maken. De enige goal van Twente kwam van spits Ugalde.

Rode kaart
Bij de ploeg van Joseph Oosting kan Youri Regeer niet meedoen. Hij kreeg in het vorige duel de rode kaart na 41 minuten. Het feit dat Twente voor het heenduel in Istanboel nog geen wedstrijd verloor zal misschien nog een klein beetje vertrouwen geven... Mochten ze het wonder boven wonder toch redden, is de loting vrijdag om 14.00 uur.

De return FC Twente - Fenerbahçe is op donderdag 31 augustus om 19.00 uur te zien op SBS9 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.50 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's