Samenvatting FC Twente - Fenerbahçe (play-offs Conference League)

Samenvatting FC Twente - Fenerbahçe (play-offs Conference League)

Samenvatting <em>FC Twente - Fenerbahçe</em> (play-offs Conference League) Goals en hoogtepunten FC Twente - Fenerbahçe Samenvatting FC Twente - Fenerbahçe (play-offs Conference League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe in de play-offs van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing FC Twente - Fenerbahçe FC Twente en Fenerbahçe spelen in de play-offs van de Conference League tegen elkaar in het Şükrü Saracoğlustadion in Istanboel. De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van Andy Madley. Lees hier waar je FC Twente - Fenerbahçe op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Fenerbahçe - FC Twente (play-offs Conference League) Bekijk deze video » Opstelling FC TwenteUnnerstal; Sampsted, Hilgers, Propper, Sadilek; Kjølo, Vlap; Rots, Regeer, Steijn; Ugalde. Opstelling FenerbahçeEgribayat; Kadioglu, Oosterwold, Peres, Müldür; Fred, Yüksek, Szymanski; Tadic, Batshuayi, Kent. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe in de play-offs van de Conference League.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Goals en hoogtepunten FC Twente - Fenerbahçe

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe in de play-offs van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing FC Twente - Fenerbahçe

FC Twente en Fenerbahçe spelen in de play-offs van de Conference League tegen elkaar in het Şükrü Saracoğlustadion in Istanboel. De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van Andy Madley.

Lees hier waar je FC Twente - Fenerbahçe op tv kunt kijken.

Opstelling FC Twente
Unnerstal; Sampsted, Hilgers, Propper, Sadilek; Kjølo, Vlap; Rots, Regeer, Steijn; Ugalde.

Opstelling Fenerbahçe
Egribayat; Kadioglu, Oosterwold, Peres, Müldür; Fred, Yüksek, Szymanski; Tadic, Batshuayi, Kent.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe in de play-offs van de Conference League.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV