RKC Waalwijk - PSV live op tv en online (Eredivisie)

RKC Waalwijk - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in vierde speelronde

Sport :

Op zaterdag 2 september spelen PSV en RKC Waalwijk in de vierde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten RKC Waalwijk - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Het begint voor de ploeg van Peter Bosz uitstekend dit seizoen. Rangers werd in twee wedstrijden verslagen waardoor een ticket voor de groepsfase van de Champions League werd veiliggesteld. En dan verloren de Eindhovenaren in tegenstelling tot hun directe concurrenten nog geen punt dit Eredivisie-seizoen. Ook tegen RKC lijkt dat geen probleem: op 30 oktober 2018 verloor PSV voor het laatst van de blauw-gele provinciegenoot.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

RKC Waalwijk - PSV is zaterdag 2 september om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's