Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023
Met onder meer De Poli

Film :

Het is indian summer tijd! De eerste blaadjes vallen van de bomen maar zeker aan het begin van deze maand is het nog lekker genoeg om zo af en toe buiten te zitten... als het niet te hard regent, anders kan je beter onder je dekentje gaan zitten en de nieuwste films kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2023.

3 kijktips van Gids.tv

The Forest of the Missing (12 oktober)

NPO Plus (serie, bingen)

Op de de grens van Frankrijk en Duitsland, diep verborgen in het raadselachtige Zwarte Woud wordt een schrijnende vondst gedaan: twaalf lichamen begraven in een massagraf, die allemaal van Franse en Duitse mannen lijken te zijn die al meer dan drie decennia verdwenen zijn. Lees hier waar je vanaf 12 oktober The Forest of the Missing kunt streamen.

De Poli (22 oktober)

NPO Plus (serie, première)

Bron: AVROTROS
In de serie probeert Esther, samen met haar collega’s, onder wie de ervaren verpleegster Patty, de gevoelige onderwerpen in haar spreekkamer en op de werkvloer uit de taboesfeer te halen. Op een luchtige manier worden alle ongemakken bespreekbaar gemaakt. Maar de druk is hoog. Vooral verpleegster Patty is daar het slachtoffer van, omdat haar jongere collega Brigitte er na een burn-out alles aan doet om zo min mogelijk te werken. Bekijk hier waar je vanaf 22 oktober De Poli kunt streamen.

De serie is vanaf 22 november wekelijks te zien op NPO 3. Na de première van de serie (die bestaat uit één afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 31 december.

The Flatshare (31 oktober)

NPO Plus (serie, première)

Tiffy en Leon delen een bed. Zij doen dat om geld te sparen. Hij heeft het bed overdag en zij slaapt 's nachts aan de linkerkant. Ze hebben elkaar nog niet ontmoet en communiceren alleen via briefjes. Tiffy is een slimme, jonge journaliste voor een klein online magazine en Leon is verpleegkundige in een verzorgingstehuis. Vrienden, relaties, werk en familie zijn een constant gegoochel voor deze twee.

Verder op NPO Plus

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV