Serierecensie: in Predators laat Moeder Aarde zich van haar wrede en prachtige kant zien

Serierecensie: in Predators laat Moeder Aarde zich van haar wrede en prachtige kant zien
Met de stem van Tom Hardy

Film :

Vanaf 6 september is de serie Predators te zien op Netflix. Niemand minder dan acteur Tom Hardy neemt je mee op reis in de gevaarlijke wereld van toproofdieren. Met vijf afleveringen komen de cheetah, leeuw, poema, ijsbeer en de wilde hond voorbij in prachtige beelden waar je U tegen zegt. Lees hier de serierecensie van Predators.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Closer to Danger"
Bekijk het leven door de ogen van 's werelds machtigste jagers, waaronder beren, cheeta's en hyena's, terwijl ze onder zware omstandigheden proberen te overleven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,3

De streamingdienst werkt voor deze serie samen met het Britse Sky Studios voor een natuurdocumentaire die we wel vaker hebben gezien. Dat is ook niet zo heel moeilijk, want er zijn er nogal wat geweest. In deze ronde staan de roofdieren centraal, met rijke beelden van onder andere het beroemde Serengeti-gebied vol oneindige savannes en boslandschappen in Afrika. De vijf afleveringen zijn genieten voor de natuurliefhebber en onze ogen vallen vooral op de imposante en spannende actie als deze machtige dieren in actie komen. Predators brengt weinig nieuws onder de zon, maar de indrukkende beelden maken veel goed. Met als bonus acteur Tom Hardy als de nieuwe David Attenborough in serie die goed laat zien dat de sterkste in de voedselketen het nog steeds knap moeilijk kunnen hebben. Drie sterren.

Cast
Acteur Tom Hardy (Venom) is de verteller in deze documentaireserie. Deze productie is gemaakt door Wendy Darke.

Vanaf 6 september 2023 is de serie Predators te zien op Netflix. Genre: documentaire. Deze serie bevat vijf afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV