Uitzendschema: Wanneer zijn de laatste twee afleveringen van Virgin River seizoen 5 te zien op Netflix?

Uitzendschema: Wanneer zijn de laatste twee afleveringen van Virgin River seizoen 5 te zien op Netflix?
Soap en romantiek met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Film :

Vanaf 7 september is Virgin River seizoen 5 (deel 1) te zien op Netlfix. Eindelijk is het dan zo ver, seizoen 5 van de populaire romantische soapserie over Melinda en Jack gaat verder. Dit seizoen wordt helaas in tweeën gehakt, de laatste twee afleveringen zijn pas eind november beschikbaar. Lees hieronder meer nieuws, over onder andere Virgin River seizoen zes.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal van seizoen 5
Mel went een ander levensritme aan, en Jack werkt aan de groei van zijn bedrijf. Echter wordt het altijd zo rustige stadje geteisterd door bosbranden en komen er grote geheimen aan het licht die het daglicht niet kan verdragen.

Lees hier onze serierecensie Virgin River seizoen 4

Uitzendschema Virgin River seizoen 5

  • do. 7 september: première (aflevering 1-10)
  • do. 30 november: kerstspecials (aflevering 11-12)

Zesde seizoen?
Fans van Virgin River hebben heel wat om naar uit te kijken. Deze herfst kunnen ze genieten van het vijfde seizoen van de populaire serie en het genieten houdt voorlopig niet op. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er ook nog een zesde seizoen komt.

Vanaf 7 september 2023 is Virgin River seizoen 5 te zien op Netflix. Genre: drama. Dit seizoen bevat in totaal 10 afleveringen plus twee specials. Deze twee afleveringen zijn 30 november 2023 beschikbaar op de streamingdienst.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV