Nieuwe realityserie Stagiairs start donderdag: avonturen van jongeren op Curaçao

Nieuwe realityserie Stagiairs start donderdag: avonturen van jongeren op Curaçao
Serie in teken van persoonlijke uitdagingen

Kijktip :

Donderdag 14 september is de aftrap van het nieuwe programma Stagiairs. Vijf jongeren worden in deze NPO 3-serie gevolgd als ze stage gaan lopen op Curaçao.

Stagiairs gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Perikelen rond stage
Ieder jaar vertrekken honderden jongeren vanuit Nederland richting Curaçao om stage te lopen. Ook Bart, Chaima, Demi, Wiktoria en Ralph gaan dit avontuur aan en ze worden gevolgd door camera’s. Hoe gaan de stagiairs om met de nieuwe omgeving en alle perikelen die bij hun stage komen kijken?

LHBTI+ op het eiland
De vijf jongeren volgen uiteenlopende stages, en ze komen allemaal persoonlijke uitdagingen tegen. Hun leven daar draait om meer dan alleen zon, zee en strand. Wiktoria gaat stagelopen in een hostel, maar ontdekt al snel dat de stage niet is wat ze had gehoopt. Ralph gaat aan de slag bij een evenementenbureau, maar al bij de eerste rit in hun partybus gaat alles mis. Chaima is thuis altijd omringd door familie en vraagt zich af hoe ze het gaat redden in haar eentje op Curaçao. Tot slot is Bart benieuwd hoe er op Curaçao gereageerd gaat worden op zijn homoseksualiteit en ontdekt de LHBTI+ gemeenschap op het eiland.

Stagiairs is vanaf 14 september elke donderdag om 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Stagiairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's