Serierecensie: The Morning Show seizoen 3 brengt gloednieuw drama en Musk-kloon

Serierecensie: The Morning Show seizoen 3 brengt gloednieuw drama en Musk-kloon
Reese Witherspoon en Jennifer Aniston zijn terug!

Film :

Vanaf 13 september staan de eerste twee afleveringen van The Morning Show op Apple TV+. Deze tv-serie over een feministisch nieuwsfront was het eerste globale succes van Apple TV+ en dit derde seizoen beloofd opnieuw een geweldig succes te worden. Lees hier onze eerste indruk van The Morning Show.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tech-titan
Er staat veel op het spel nu de toekomst van het netwerk in twijfel wordt getrokken en de loyaliteit op de rand komt te staan wanneer een tech-titan belang stelt in UBA. Er ontstaan onverwachte allianties, persoonlijke waarheden worden bewapend en iedereen wordt gedwongen zijn kernwaarden zowel binnen als buiten de redactiekamer onder ogen te zien.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 8,2

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van The Morning Show.

Zoals altijd is deze serie weer op zijn sterkst als de nieuwsdames boven zichzelf uitstijgen en hetgeen doen dat de mannen juist niet willen. Reese Witherspoon en Jennifer Aniston zetten dat weer geweldig neer: de look en feel en de acteerprestaties zijn niet veranderd sinds de start van het eerste seizoen. Met Paul Marks - de naam zal vast geen toeval zijn - hebben we in dit seizoen een soort Elon Musk kloon te pakken, eentje die nu niet op jacht is naar een social medium maar naar een streaming gigant. Wat dat betreft is ook een vergelijking met Apple zelf niet uit de lucht. De makers beloven dat de serie 'juicyer en sexyer dan ooit' is: misschien is de serie juist vooral zelfbewuster dan dat het tot nu toe was. Over meerdere schijven, dus. 4 sterren.

Cast
Naast Jennifer Aniston (Murder Mystery 2) en Reese Witherspoon (Your Place or Mine) spelen ook Greta Lee (Past Lives), Billy Crudup (Where'd You Go, Bernadette) en Jon Hamm (Good Omens) de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jay Carson (The Front Runner).

De hoofdrolspelers uit de serie 'The Morning Show' van Apple TV Plus

Vanaf 13 september 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van The Morning Show te streamen op Apple TV+. Genre: drama. Totaal aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 50-65 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's