Docuserie The Super Models vanaf 20 september te zien via Apple TV+

Docuserie The Super Models vanaf 20 september te zien via Apple TV+

Docuserie <em>The Super Models</em> vanaf 20 september te zien via Apple TV+ Apple TV+ pakt binnenkort uit met een nieuwe docuserie over supermodellen. Die volgt de opkomst van Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington in het New York van de jaren ’80 en ’90. Shownieuws heeft het over de docu, bekijk het fragment hierboven. Buitengewoon“Al krachten op zichzelf, de gravitas die ze bereikten door samen te komen, overstijgt de industrie. Hun prestige was zo buitengewoon dat het de vier in staat stelde om de merken die ze presenteerden te vervangen. Daardoor werden de namen Naomi, Cindy, Linda en Christy even prominent als die van de ontwerpers die hen kleedden”, schrijft de streamingdienst. Vanaf 20 september kunnen abonnees van het streamingplatform de afleveringen van The Super Models integraal bekijken. Bekijk ook Zien: Dit is waarom vrouwelijke modellen meer geld krijgen dan mannelijke Bekijk deze video »
Show :
Maandag 17 juli 2023 om 12:40

Apple TV+ pakt binnenkort uit met een nieuwe docuserie over supermodellen. Die volgt de opkomst van Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington in het New York van de jaren ’80 en ’90. Shownieuws heeft het over de docu, bekijk het fragment hierboven.

Buitengewoon
“Al krachten op zichzelf, de gravitas die ze bereikten door samen te komen, overstijgt de industrie. Hun prestige was zo buitengewoon dat het de vier in staat stelde om de merken die ze presenteerden te vervangen. Daardoor werden de namen Naomi, Cindy, Linda en Christy even prominent als die van de ontwerpers die hen kleedden”, schrijft de streamingdienst.

Vanaf 20 september kunnen abonnees van het streamingplatform de afleveringen van The Super Models integraal bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's