Arsenal - PSV live op tv en online (groepsfase Champions League)

Arsenal - PSV live op tv en online (groepsfase Champions League)
PSV start Europese avontuur

Sport :

Het Europese avontuur van PSV begint dit jaar waar het vorig jaar ook al begon: in Londen. In het Emirates Stadion staat de huidige nummer 5 van de Premier League, Arsenal, voor de deur. De wedstrijd is woensdag 20 september om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Arsenal - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Rangers
PSV heeft een prachtige Europese campagne in het verschiet. Wedstrijden tegen Arsenal in Londen, Sevilla en Lens in Frankrijk. De ploeg van Peter Bosz haalde de groepsfase door te winnen van het Zwitserse Sturm Graz en het Schotse Rangers, die nu beiden deelnemen aan de Europa League.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Champions League.

Emirates
De eerste tegenstander van PSV is geen volledige onbekende voor de Eindhovenaren: Arsenal was ook vorig jaar in de Europese campagne een van de tegenstanders, maar dan in de Europa League. In het Emirates Stadion in Londen werd het vorig jaar 1-0 voor de Londenaren, maar in het Philips Stadion ging PSV er met een 2-0 winst vandoor.

De wedstrijd Arsenal - PSV is op woensdag 20 september om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's