Almere City - PSV live op tv en online (Eredivisie)

Almere City - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in zesde speelronde

Sport :

Op zaterdag 23 september spelen PSV en Almere City in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Yanmar Stadion in Almere. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Almere City - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Na de start in de Champions League komt PSV zaterdag hekkensluiter Almere City tegen. De laatste keer dat het eerste elftal tegen Almere City speelde is al bijna tien jaar geleden: in 2014 speelde PSV in de KNVB Beker tegen Almere, de einduitslag was toen 5-1. Vorig seizoen speelde Jong PSV wel tegen Almere: in Almere werd het 1-2 voor de Eindhovenaren.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Almere City - PSV is zaterdag 23 september om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV