PSV - Go Ahead Eagles live op tv en online (Eredivisie)

PSV - Go Ahead Eagles live op tv en online (Eredivisie)
Inhaalwedstrijd in Eredivisie

Sport :

Op woensdag 27 september spelen PSV en Go Ahead Eagles in de inhaalspeelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Go Ahead Eagles

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De wedstrijd tussen de 'boeren' en de 'trots van de IJssel' is er eentje die al jarenlang op de kalender staat: sinds de terugkeer van Go Ahead ook alweer vijf keer. Daarvan won PSV er precies vijf: vier keer in de Eredivisie en één keer in de KNVB Beker. Sterker: de laatste keer dat de Eagles wonnen is alweer 40 (!) jaar geleden.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Go Ahead Eagles is woensdag 27 september om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in het NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV