PSV - Sevilla live op tv en online (groepsfase Champions League)

PSV - Sevilla live op tv en online (groepsfase Champions League)
Tegenstander is winnaar van Europa League

Sport :

PSV speelt dinsdag de allereerste thuiswedstrijd van het Champions League seizoen, tegen de Europa League winnaar van vorig seizoen: Sevilla. De wedstrijd is dinsdag 3 oktober om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal en online te zien bij Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Sevilla

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Eerste wedstrijd
De ploeg van Peter Bosz speelde de eerste wedstrijd van het Champions League-seizoen in Londen tegen Arsenal. Het werd daar een flinke afslachting: al in de achtste minuut kwam Arsenal met 1-0 voor en uiteindelijk werd het zelfs 4-0 voor de Londenaren.

Sevilla
De tegenstander, Sevilla, won vorig jaar de Europa League en is daarmee direct gekwalificeerd voor de groepsfase van de Champions League. In de LaLiga doet de ploeg van Jorge Sampaoli het absoluut nog niet goed en de ontevredenheid neemt dan ook steeds verder toe. Gelukkig is centrale verdediger Sergio Ramos teruggekeerd bij de club, dus we gaan ook hem in het Philips Stadion zien.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Champions League.

De wedstrijd PSV - Sevilla is op dinsdag 3 oktober om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV