Atlético Madrid - Feyenoord live op tv en online (groepsfase Champions League)

Atlético Madrid - Feyenoord live op tv en online (groepsfase Champions League)
Tweede wedstrijd in groepsfase

Sport :

Feyenoord is prima begonnen aan de eerste groepsfase van de Champions League sinds 2017. Nu staat de eerste serieuze uitdaging voor de deur: de wedstrijd tegen de ploeg van Diego Simeone. De wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid is op woensdag 4 oktober om 18.45 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd is ook online te zien op Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten Atlético Madrid - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Geen Gimenez, wel Ueda
Feyenoord begon uitstekend aan de Champions League met een uitstekende 2-0 overwinning op het Schotse Celtic. Ook zonder Santiago Gimenez kunnen de Rotterdammers dus winnen: dat zal een stimulans zijn voor de wedstrijd tegen Atletico, die ook zonder Gimenez zal moeten worden gespeeld. Gelukkig is Ueda er wel weer bij, waardoor Feyenoord weer met een echte spits kan spelen.

Simeone
Dat het ondanks het goede gevoel een moeilijk verhaal kan gaan worden, is wel duidelijk met de positieve streak waarin Atlético zich op dit moment begeeft. De eerste wedstrijd in de Champions League werd dan wel nog 1-1, maar de volgende zondag werd indrukwekkend met 3-1 gewonnen van Real Madrid. Ook daarna werd twee keer gewonnen door de ploeg van Simeone: Osasuna (2-0) en Cadiz (3-2) werden verslagen.

De wedstrijd Atlético Madrid - Feyenoord is op woensdag 4 oktober om 18.45 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 17.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV