Serierecensie: BECKHAM is openhartige verhaal over leven van David en Victoria Beckham

Serierecensie: BECKHAM is openhartige verhaal over leven van David en Victoria Beckham
Van topvoetballer naar Britse stijlicoon en van bijenimker naar familieman

Film :

Vanaf 4 oktober is de documentaireserie BECKHAM te zien op Netflix. Eindelijk heeft de 48-jarige David Beckham zijn eigen documentaireserie op de streamingdienst met de vuurrode N. Een eerlijke docu met naast hoge pieken ook de diepe dalen. Lees hier de serierecensie van BECKHAM.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Posh and Becks
We kennen de 48-jarige David Beckham als voormalig profvoetballer van clubs als Manchester United en Real Madrid, maar al snel staan zijn huwelijk met Victoria (49) en zijn looks meer in de spotlights dan zijn voetbal-skills. In deze Netflix-documentaire BECKHAM vertelt David over zijn leven en legendarische carrière.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 9,0

Deze inspirerende docu, met nooit eerder vertoonde beelden, is vanaf nu exclusief te streamen op Netflix. We gaan met vier afleveringen van ruim een uur door zijn imponerende voetbalcarrière heen: onder andere komen de clubs Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy en PSG voorbij. Maar naast de groene velden was David veel meer: zo is hij een wereldberoemd modeicoon, een liefhebbende vader en familieman. Ook de prille liefde komt voorbij, want het verhaal hoe Victoria David ontmoet en zoent in een BMW komt uitgebreid voorbij. Deze docu, met nooit eerder vertoonde beelden, is een mooie aanwinst voor de streamingdienst met de rode N. En niet alleen voetballiefhebbers genieten. Vier sterren.

Cast
Naast David Beckham zijn ook Victoria Beckham en zijn vrienden en collega's Rio Ferdinand, Steve Bruce, Peter Hook en Sir Alex Ferguson te zien in deze documentaireserie. Deze productie is gemaakt door Fisher Stevens (Dear Edward).

David en Victoria Beckham in de documentaireserie 'Beckham'

Vanaf 4 oktober 2023 is de serie BECKHAM te zien op Netflix. Genre: sport, biografie, documentaire. Deze serie bevat vier afleveringen van ruim een uur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV