Video: emotionele David Beckham breekt tijdens laatste bezoek aan Queen Elizabeth

Video: emotionele David Beckham breekt tijdens laatste bezoek aan Queen Elizabeth

Zaterdag 17 september 2022 om 12:28

David Beckham heeft vrijdag een laatste groet gebracht aan de overleden Queen Elizabeth. Na een wachttijd van meer dan 13 uur, stond de emotionele oud-voetballer eindelijk voor de kist.

Lees verder onder de video.

Video: emotionele David Beckham breekt tijdens laatste bezoek aan <em>Queen Elizabeth</em> David Beckham heeft vrijdag een laatste groet gebracht aan de overleden Queen Elizabeth. Na een wachttijd van meer dan 13 uur, stond de emotionele oud-voetballer eindelijk voor de kist. Lees verder onder de video. Dertien uurDe rij met wachtenden voor de kist van de Britse koningin Elizabeth in Londen bereikte vrijdag bijna 8 kilometer. De oud-voetballer David Beckham werd ook in de wachtrij gespot. Hij zou daar al meer dan dertien uur staan om Elizabeth de laatste eer te bewijzen. Bekijk de video van SkyNews hierboven. Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow Bekijk deze video » Zien: Britten nemen afscheid van koningin Elizabeth in Londen Bekijk deze video » Video: beveiliger bij kist Queen Elizabeth valt flauw Bekijk deze video »
Royals :
Video: emotionele David Beckham breekt tijdens laatste bezoek aan Queen Elizabeth

Dertien uur
De rij met wachtenden voor de kist van de Britse koningin Elizabeth in Londen bereikte vrijdag bijna 8 kilometer. De oud-voetballer David Beckham werd ook in de wachtrij gespot. Hij zou daar al meer dan dertien uur staan om Elizabeth de laatste eer te bewijzen.

Bekijk de video van SkyNews hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's