TV-première: brute actiefilm en bottenbreker Nobody zie je woensdag op Veronica

TV-première: brute actiefilm en bottenbreker Nobody zie je woensdag op Veronica
Acteur Bob Odenkirk is Hutch Mansell

Film :

We kennen acteur Bob Odenkirk vooral van de hitseries Better Call Saul en Breaking Bad, maar in deze uitstekende wraakfilm laat hij een héél ander personage zien. Een dikke aanrader! Je ziet de tv-première van Nobody op woensdag 11 oktober om 20.25 uur op Veronica.

"Never underestimate a nobody"
Het verhaal volgt Hutch "Nobody" Mansell, een vader van twee kinderen die overal waar hij komt geen enkele indruk achterlaat. Wanneer twee dieven in zijn huis inbreken is dit voor Hutch het ultieme moment om zijn woede en wraak, waarmee hij al lang rondloopt, kwijt te kunnen. Op zijn weg naar brute vergelding worden geheimen uit zijn verleden onthuld.

Bron: Universal Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7.4

De makers van de John Wick-films komen met een ultieme misdaadfilm die grote indruk maakt. Niemand minder dan Bob Odenkirk vertolkt een waanzinnige hoofdrol. Hij trainde voor deze productie twee jaar hard en deed bijna alle stunts zelf. De ijzersterke soundtrack (met onder anderen Andy Williams en Nina Simone) past als een jas om deze film, waarin een verhaal verteld wordt over ultieme wraak. De cast is verrassend: we zien onder anderen Christopher Lloyd (jawel, Dr. Emmett Brown uit Back to the Future) in een ontroerende en grappige rol als de vader van Hutch. De snoeiharde actie en vechtscènes zijn in-your-face en waanzinnig uitgevoerd, het verhaal verveelt nooit en je krijgt te maken met de meest foute superschurk (acteur Aleksey Serebryakov speelt Yulian Kuznetsov) van de laatste jaren. Vier sterren.

Cast
Naast Bob Odenkirk (Better Call Saul) en Connie Nielsen (Gladiator) zijn ook Aleksey Serebryakov (Leviafan), Christopher Lloyd (Back to the Future), Gage Munroe (Good Witch), Paisley Cadorath (Nobody) en Michael Ironside (Top Gun) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ilya Naishuller (Hardcore Henry).

De film Nobody (2021) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op woensdag 11 oktober om 20.25 uur te zien op Veronica. Genre: misdaad, actie, drama. Tijdsduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's