Één grote familie vanaf zaterdag bij Videoland, aflevering 1 te zien bij RTL 4

Één grote familie vanaf zaterdag bij Videoland, aflevering 1 te zien bij RTL 4
Dramaserie van Chantal Janzen over samengestelde gezinnen.

Kijktip :

Vanaf zaterdag wordt de gloednieuwe dramaserie van Chantal Janzen de wereld in geslingerd: Één grote familie. Deze gloednieuwe serie is te streamen bij Videoland, maar de eerste aflevering wordt zaterdag 14 oktober uitgezonden bij RTL 4.

Bonusgezin
Één grote familie draait om het voor velen herkenbare onderwerp ‘samengestelde gezinnen’. Chantal heeft de serie bedacht, ook zij kreeg er dankzij haar relatie met Marco Geeratz een bonusfamilie bij. Janzen speelt zelf de rol van Julia, ook Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima en Selin Akkulak zijn te zien in de feelgood-dramaserie. Je ziet onder anderen hoe de personages moeite hebben met verschillende opvoedstijlen, verdriet dat een scheiding teweegbrengt en wat er allemaal komt kijken bij de omgang met bonus-gezinsleden.

‘Idioot plan’
In de eerste aflevering trekt Juul noodgedwongen met haar kinderen bij haar nieuwe vriend Taco in, omdat haar ex hun huis in de verkoop heeft gezet. De drie kinderen van Juul hebben totaal geen zin om op het plattenland te gaan wonen. En al helemaal niet om een kamer te moeten delen met de drie kinderen van Taco. Ook Taco's kinderen verzetten zich hevig tegen dit ‘idiote plan’.

Één grote familie is vanaf zaterdag 14 oktober te streamen bij Videoland, de eerste aflevering is om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Één grote familie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's