Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus: bekijk de trailer

Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus: bekijk de trailer

Monday 9 October 2023 om 12:53

Vanaf 14 oktober kun je op Videoland gaan genieten van de nieuwe Chantal Janzen-serie Eén Grote Familie. Hierin maken we kennis met moeder Julia (Janzen) die samen met met haar twee dochters en zoontje intrekt bij haar vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon. Een flinke verandering voor iedereen binnen dit samengestelde gezin want hoe ga je om met verschillende opvoedstijlen, andere normen en waarden, frustraties, verdriet om een scheiding en nieuwe bonusgezinsleden?

Bekijk de trailer van Eén Grote Familie hieronder.

Één grote familie is vanaf zaterdag 14 oktober te streamen bij Videoland, de eerste aflevering is om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Één grote familie terugkijken bij Gids.tv.

Eén Grote Familie met <em>Chantal Janzen</em> en Lykele Muus: bekijk de trailer Vanaf 14 oktober kun je op Videoland gaan genieten van de nieuwe Chantal Janzen-serie Eén Grote Familie. Hierin maken we kennis met moeder Julia (Janzen) die samen met met haar twee dochters en zoontje intrekt bij haar vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon. Een flinke verandering voor iedereen binnen dit samengestelde gezin want hoe ga je om met verschillende opvoedstijlen, andere normen en waarden, frustraties, verdriet om een scheiding en nieuwe bonusgezinsleden? Bekijk de trailer van Eén Grote Familie hieronder. Één grote familie is vanaf zaterdag 14 oktober te streamen bij Videoland, de eerste aflevering is om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Één grote familie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's