Nieuw seizoen Klein maar fijn vanaf woensdag 18 oktober te zien op SBS6

Nieuw seizoen Klein maar fijn vanaf woensdag 18 oktober te zien op SBS6
Miniatuurbouwers werken elke week op nieuwe locatie

Kijktip :

Vanaf woensdag 18 oktober kun je kijken naar een nieuw seizoen van Klein maar fijn. In deze derde reeks van het SBS-programma gaan wederom verschillende miniatuurbouwers van allerlei leeftijden de strijd met elkaar aan.

Klein maar fijn gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Jury
Elke week is te zien dat de deelnemers twee opdrachten krijgen waarbij ze moeten laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van techniek en creativiteit. Tijdens het bouwproces worden ze gevolgd door presentator Jan Versteegh. De jury bestaat uit Dido Geluk en Bobby de Groot, zij bepalen wekelijks wie de beste is en wie naar huis moet.

Miniatuur attractie
In dit derde seizoen reist Versteegh het land door en daagt de presentator de bouwers iedere week op een nieuwe locatie uit. In de eerste aflevering staat de werkplaats in een pretpark en maken ze samen een miniatuur attractie.

Het nieuwe seizoen van Klein maar fijn is vanaf woensdag 18 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klein maar fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's