Marathon van Amsterdam 2023 live op tv en online

Marathon van Amsterdam 2023 live op tv en online
42,2 kilometer rennen in hoofdstad

Sport :

Op zondag 15 oktober is hij er weer: de marathon in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Naast de 5 km, 10 km en de halve marathon is het paradepaardje van de hardloopsport, de marathon, natuurlijk te zien. Om 8.50 uur begint de uitzending bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl.

Elitewedstrijd
De elitewedstrijd in Amsterdam wordt gevolgd door de camera van de NOS. De beelden worden ook dit jaar weer samengevoegd met de realtime data van het bedrijf Runpuck, waardoor je de grote jongens en de kanshebbers ook echt realtime kunt volgen. De eerste Nederlandse finisher van de Marathon van Amsterdam is ook de nieuwe Nederlands kampioen.

De tekst gaat verder onder deze video's

Parcours
Het parcours van de Amsterdamse marathon is ook dit jaar weer prachtig: de start en finish is natuurlijk in het Olympisch stadion en komen onder meer langs het Museumplein, het Vondelpark, dierenpark Artis en een prachtige route langs de Amstel. Bij AT5 worden beelden vanaf het parcours vanaf 9.00 uur live uitgezonden, om 12.00 uur zie je ook beelden van alle amateurlopers.

De Marathon van Amsterdam is op zondag 15 oktober vanaf 8.50 uur te zien op NPO 1, AT5, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De samenvatting volgt bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's