Video: Sifan Hassan wint marathon van Chicago in tweede snelste tijd ooit

Video: Sifan Hassan wint marathon van Chicago in tweede snelste tijd ooit

Video: <em>Sifan Hassan</em> wint <em>marathon van Chicago</em> in tweede snelste tijd ooit Sifan Hassan heeft haar tweede marathonoverwinning in haar carrière behaald. De 30-jarige Nederlandse snelde naar de overwinning in Chicago met een indrukwekkende tijd van 2 uur, 13 minuten en 38 seconden, wat de op één na snelste marathon ooit gelopen door een vrouw is. Tekst gaat verder onder de video. ?‍♀️?? | Sifan Hassan wint de marathon van Chicago! ??? Ze loopt de tweede tijd ooit: onder de 2 uur en 14 minuten! ?? #ChicagoMarathon? Marathons kijk je live via discovery+ pic.twitter.com/HPV193UmL4— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) October 8, 2023 ChicagoBij haar debuut op de marathon in Londen verpulverde Hassan direct het Nederlandse record met een tijd van 2 uur en 18 minuten. In Chicago heeft ze haar prestatie verder verbeterd en was ze bijna vijf minuten sneller dan haar vorige marathon, slechts een half jaar geleden. Bekijk de beelden van Eurosport Nederland met Sifan Hassan hierboven. Bekijk ook Sifan Hassan bij BEAU over marathon Londen: 'benen zijn echt belachelijk' Bekijk deze video » Zien: Keniaanse hardloper Kelvin Kiptum verpulvert wereldrecord in Chicago Marathon Bekijk deze video »
Sport :
Zondag 8 oktober 2023 om 17:52

Sifan Hassan heeft haar tweede marathonoverwinning in haar carrière behaald. De 30-jarige Nederlandse snelde naar de overwinning in Chicago met een indrukwekkende tijd van 2 uur, 13 minuten en 38 seconden, wat de op één na snelste marathon ooit gelopen door een vrouw is.

Tekst gaat verder onder de video.

Chicago
Bij haar debuut op de marathon in Londen verpulverde Hassan direct het Nederlandse record met een tijd van 2 uur en 18 minuten. In Chicago heeft ze haar prestatie verder verbeterd en was ze bijna vijf minuten sneller dan haar vorige marathon, slechts een half jaar geleden.

Bekijk de beelden van Eurosport Nederland met Sifan Hassan hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's