Kick-off De Bondgenoten zondag te zien bij SBS6: overwint vriendschap of verraad?

Kick-off De Bondgenoten zondag te zien bij SBS6: overwint vriendschap of verraad?
Daarna wordt manipulatieve spelshow elke werkdag uitgezonden

Kijktip :

Zondag gaat het nieuwe programma De Bondgenoten van start bij SBS6. Deze spelshow draait om strijd, strategie, teamwork en manipulatie. 22 oktober kun je kijken naar de kick-off op SBS6, daarna is De Bondgenoten elke werkdag te volgen.

De Bondgenoten gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Één deelnemer wint geldprijs
Er staat in De Bondgenoten heel wat op het spel, elke maand kunnen de kandidaten 100.000 euro winnen. Elke maand begint een team van vier met het credo 'een voor allen', maar uiteindelijk is het alles voor een. Want aan het eind van elke maand gaat slechts één deelnemer naar huis met die geldprijs.

Bondgenootschap
Het doel van elk team is simpel: ze moeten samen punten scoren en aan het eind van de maand als winnend team eindigen. Elk team perfectioneert het bondgenootschap in een eigen kamer, waarin ze spellen oefenen of spelen, kunnen overleggen en de nodige rust pakken. De winnaar is overigens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende team vertrekt er iemand, maar dan met lege handen. Beide teamleden worden dan vervangen.

De Bondgenoten: Kick-off zie je zondag 22 oktober om 21.30 uur en De Bondgenoten is vervolgens vanaf 23 oktober elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's