Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-realityserie De Bondgenoten

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-realityserie De Bondgenoten

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-realityserie <em>De Bondgenoten</em> Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dát is de gloednieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten. Bekijk de oproeppromo van De Bondgenoten hieronder. 100.000 euroDeze nieuwe serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro. De Bondgenoten: Kick-off zie je 22 oktober om 21.30 uur en De Bondgenoten is vanaf 23 oktober elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Trailer Mocro Maffia: Tatta: Tatta heeft het wilde plan om Paus te rippen Bekijk deze video » ZIEN: De Bondgenoten is de nieuwe dagelijkse realityshow bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-realityserie De Bondgenoten
Maandag 19 juni 2023 om 11:16

Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dát is de gloednieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten. Bekijk de oproeppromo van De Bondgenoten hieronder.

100.000 euro
Deze nieuwe serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro.

De Bondgenoten: Kick-off zie je 22 oktober om 21.30 uur en De Bondgenoten is vanaf 23 oktober elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's