FC Utrecht - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

FC Utrecht - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zondag 22 oktober spelen Ajax en FC Utrecht in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Wie deze zomer had gezegd dat de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht er eentje in de kelder van de Eredivisie zou zijn, had de lachers op zijn hand gehad. Nog geen paar maanden later blijkt dat toch echt de waarheid: de wedstrijd gaat tussen de nummer 16 en nummer 18 van de Eredivisie. Beide ploegen en beide supportersscharen zijn daar natuurlijk absoluut niet blij mee. Wie gaat de overwinning in dit kelderduel pakken?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht - Ajax is zondag 22 oktober om 12.15 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's