Feyenoord - Vitesse live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - Vitesse live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zaterdag 21 oktober spelen Ajax en Vitesse in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Vitesse

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot moest veel spelers laten vertrekken voor het interlandvoetbal, waardoor veel spelers - waaronder de spits in bloedvorm Gimenez - met een jetlag en aardig wat minuten in de benen terug zullen keren naar Rotterdam. Gaan de Rotterdammers dat merken in de wedstrijd tegen Vitesse en net als vorig jaar de wedstrijd in De Kuip verliezen of gaat Feyenoord gewoon weer drie punten in de zak steken?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Vitesse is zaterdag 21 oktober om 20.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's