RCL Lens - PSV live op tv en online (groepsfase Champions League)

RCL Lens - PSV live op tv en online (groepsfase Champions League)
Gaat PSV eindelijk eerste wedstrijd winnen?

Sport :

PSV is in eigen competitie eigenlijk foutloos, in de Champions League is dat een ander verhaal. Na een pijnlijke afslachting in Londen en een gelijkspel tegen Sevilla moeten ze deze op papier 'makkelijkste uitwedstrijd' winnen. De derde Champions League groepsfasewedstrijd van PSV tegen RCL Lens is dinsdag 24 oktober om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten RCL Lens - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nieuwe nederlaag
In de Champions League gaat het op dit moment nog niet denderend met de Eindhovenaren. In de eerste wedstrijd was Arsenal de baas en verloor PSV dik: 4-0. In de tweede wedstrijd konden de Eindhovenaren in de slotfase ternauwernood aan een nieuwe nederlaag ontsnappen. Het werd door een late goal van Jordan Teze uiteindelijk 2-2 in eigen huis. Een nederlaag kan de ploeg van Peter Bosz zich dus eigenlijk niet veroorloven.

Koploper
De tegenstander van PSV is de opvallende en verrassende koploper in de poule: het Franse Lens. Zij wonnen in tegenstelling tot de Eindhovenaren wonnen zij wel van Arsenal. Door het gelijke spel tegen Sevilla in de eerste wedstrijd staan ze daarom met vier punten bovenaan.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Champions League.

De wedstrijd RCL Lens - PSV is op dinsdag 24 oktober om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's