Schotland - Nederland live op tv en online (Nations League vrouwen)

Schotland - Nederland live op tv en online (Nations League vrouwen)
Opnieuw een monsterscore of uit wat lastiger?

Sport :

Afgelopen vrijdag wisten de Oranje Leeuwinnen te winnen van Schotland in eigen huis. Nu staat een wedstrijd tegen dezelfde tegenstander op het Hamden Park te wachten. De wedstrijd tussen Nederland en Schotland is op dinsdag 31 oktober te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Schotland - Nederland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Grote overwinning
Afgelopen vrijdag behaalde de Oranje Leeuwinnen een grote overwinning op de Schotse dames. In het Goffertstadion in Nijmegen werd het 4-0 voor de ploeg van bondscoach Andries Jonker. Naast vier goals (Van de Donk, Brugs en tweemaal Lineth Beerensteyn) zagen we in de absolute slotminuten ook de rentree van Vivianne Miedema bij de dames, die na een lange blessure weer fit is.

Jonker
De eerste wedstrijd in de Nations League voor vrouwen ging door twee pijnlijke fouten van doelman Jacintha Weimar ging de wedstrijd tegen België verloren. Van Engeland en Schotland werd daarna gewonnen, waardoor de ploeg van Andries Jonker nu zelfs bovenaan staat in de poule (met hetzelfde aantal punten als de Engelse dames).

De wedstrijd Schotland - Nederland is op 31 oktober om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting vind je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's