Zien: mooiste goal van de voetbalwedstrijd Nederland - Engeland (video)

Zien: mooiste goal van de voetbalwedstrijd Nederland - Engeland (video)

Zien: mooiste goal van de voetbalwedstrijd <em>Nederland - Engeland</em> (video) Bekijk hierboven een VI-fragment uit een interview met Andries Jonker over hoe hij bondscoach van de Oranje Leeuwinnen werd Dinsdagavond wonnen de Oranje Leeuwinnen van Engeland in de UEFA Nations League met 2:1. Het was ook een weerzien met de zeer succesvolle coach Sarina Wiegman. Bekijk hieronder op X de beelden van de mooiste goal van de wedstrijd. ?????? ?? ??? ?????! ⏸‘90. Renate Jansen. ??#UWNL #NEDENG pic.twitter.com/lvNqJBY7uN— OranjeLeeuwinnen (@oranjevrouwen) September 27, 2023 Bekijk ook Zien: Sherida Spitse worstelt met heimwee ondanks goede resultaten Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video » Zien: Oranje Leeuwinnen ontvangen 90.000 dollar na WK uitschakeling Bekijk deze video » Samenvatting Australië - Engeland (halve finale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven een VI-fragment uit een interview met Andries Jonker over hoe hij bondscoach van de Oranje Leeuwinnen werd

Dinsdagavond wonnen de Oranje Leeuwinnen van Engeland in de UEFA Nations League met 2:1. Het was ook een weerzien met de zeer succesvolle coach Sarina Wiegman.

Bekijk hieronder op X de beelden van de mooiste goal van de wedstrijd.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV