Nieuwe seizoen The Connection start zaterdag 28 oktober op NPO 1

Nieuwe seizoen The Connection start zaterdag 28 oktober op NPO 1
Wie wordt de opvolger van Lisa Loeb?

Kijktip :

Het derde seizoen van The Connection volgt al relatief snel na het tweede, namelijk al na acht maanden. Opnieuw is Patrick Lodiers de presentator van het programma. Ook dit seizoen legt Lodiers in het hypermoderne decor iedere week drie bekende Nederlanders het vuur aan de schenen.

The Connection gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Connecties
Krijgen de deelnemers het voor elkaar om in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen om tot die ene, ultieme connectie te komen? Dit seizoen heeft ook een wat andere opzet: van de eerste zes afleveringen gaan de winnaars door naar de halve finales. De beste kandidaat van de halve finales, die na de winnaars de hoogste score had, sluit aan in de finale.

Lisa Loeb
Vorig seizoen werd Lisa Loeb de winnaar van The Connection. De cabaretière won de finale van mede-finalisten Harry Piekema en Antoinette Hertzenberger. De finale connectie van die aflevering was Curacao. De deelnemers van het nieuwe seizoen zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.

Het nieuwe seizoen van The Connection is vanaf zaterdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's