FC Twente - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)

FC Twente - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)
Topper in de tiende speelronde

Sport :

Op zondag 29 oktober spelen Feyenoord en FC Twente in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zijn volgens veel analisten absoluut de beste ploeg van de Eredivisie, ondanks dat AZ en PSV qua puntenaantal toch nog steeds boven de Rotterdammers staan. Met de laatste wedstrijden, en vooral het Champions League-duel tegen Lazio, zal de Rotterdammers toch weer wat extra energie geven. Dat hebben ze tegen FC Twente ook wel nodig, want de Rotterdammers wonnen van de laatste vijf wedstrijden slechts één keer.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Twente - Feyenoord is zondag 29 oktober om 12.15 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's