Nieuw programma Kopen of slopen vanaf maandag te zien op RTL 4 met Caroline Tensen

Nieuw programma Kopen of slopen vanaf maandag te zien op RTL 4 met Caroline Tensen
Fans van Kopen zonder kijken kunnen hart ophalen

Kijktip :

Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe huizenprogramma Kopen of slopen. Als je fan bent van Kopen zonder kijken zit je bij RTL 4 zeker gebakken op de maandagavond. Kopen of slopen wordt gepresenteerd door Caroline Tensen.

Kopen of slopen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tijdsdruk en verbouwplan
In Kopen of slopen draait het om koppels en gezinnen die zitten met een woonprobleem, Ze staan voor het dilemma: een nieuw huis kopen of hun huidige huis verbouwen. Makelaar Alex van Keulen krijgt 90 dagen de tijd om een nieuw huis voor ze te vinden en ondertussen ontwerpt architect Britta van Egmond een verbouwplan voor hun huidige woning, zodat het weer aan al hun wensen voldoet. Als Alex geen nieuw huis vindt, dan wordt het verbouwplan uitgevoerd. Wordt er wél een nieuw huis binnen de tijd gevonden, dan moeten ze beslissen of ze willen Kopen of slopen

Ruimtegebrek in IJmuiden
In de eerste aflevering van Kopen of slopen staat het gezin van Joost en Mariska uit IJmuiden centraal. Met drie opgroeiende kinderen lopen ze tegen allerlei woonproblemen aan. Het voornaamste probleem is ruimtegebrek. Daarom wil Mariska hun spaargeld gebruiken om het huis te verbouwen. Maar Joost vindt dat onverstandig en wil veel liever op zoek naar een nieuw huis dat groot genoeg is voor het gezin.

Kopen of slopen is vanaf maandag 6 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Kopen of slopen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's