Heracles Almelo - PSV live op tv en online (Eredivisie)

Heracles Almelo - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in elfde speelronde

Sport :

Op zaterdag 4 november spelen PSV en Heracles Almelo in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Erve Asito Stadion in Almelo. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Heracles Almelo - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Peter Bosz heeft ook in de elfde speelronde nog geen punt verloren in de eigen Eredivisie. Al was de eerste helft vorige week tegen 'laagvlieger' Ajax absoluut niet goed: er werd door een goede tweede helft uiteindelijk wel met 5-2 gewonnen. Alles gaat dus nog zoals het zou moeten gaan voor de Eindhovenaren, die al zeven punten voor staan op titelverdediger Feyenoord.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Heracles Almelo - PSV is zaterdag 4 november om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's