Recensie: See You On Venus is een onwaarschijnlijk tienerdrama met beelden van pittoresk Spanje

Recensie: See You On Venus is een onwaarschijnlijk tienerdrama met beelden van pittoresk Spanje
Naar het gelijknamige boek van Victoria Vinuesa

Film :

Vanaf 17 november is de film See You On Venus te zien op Netflix. Is de film naar het gelijknamige boek een ontroerende roadtrip of een onwaarschijnlijk zoetsappig verhaal? Misschien kan je het door middel van onze toon in de eerste woorden wel een beetje raden... Lees hier de filmrecensie van See You On Venus.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Verliefd
De achttienjarige, zieke Mia wil naar Spanje reizen om haar biologische moeder op te sporen. Ze overtuigt Kyle die gebukt gaat onder het schuldgevoel van een dodelijk ongeluk, om haar te vergezellen op haar zoektocht. Tijdens hun reis door pittoreske steden en dorpjes worden ze verliefd op elkaar. Mia en Kyle ontdekken dat het niet belangrijk is wie je het leven heeft gegeven maar wat je besluit ermee te doen. De vraag is of de twee een toekomst hebben samen...

Virginia Gardner en Alex Aiono in See You On Venus. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 5,9

De dramafilm See You On Venus gaat zoals te verwachten van het ene drama naar het andere. In razend tempo volgen de gebeurtenissen elkaar op en dat geeft het verhaal een onwaarschijnlijk karakter. De acteurs komen voor de tienerrollen die ze vertolken wat oud over, maar wellicht zijn ze daarop gecast. Vooral als je ziet wat voor ellende de hoofdpersonen al op jonge leeftijd hebben meegemaakt. De muziekfragmenten die het verhaal moeten ondersteunen zijn slecht gekozen en dus lachwekkend wat totaal ongepast is gegeven het dramatische plot. Voor de doelgroep is See You On Venus vast een vermakelijke film. Voor anderen is het een 'waste of time'. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Virginia Gardner (Beautiful Disaster) en Alex Aiono (Pretty Little Liars: Original Sin) zien we Rob Estes (Melrose Place), Isabel Serrano (Acusados) en Bernard Bullen (Betty en NY) in deze film. Deze productie wordt geleid door Joaquín Llamas (Sequía).

Poster van 'See You on Venus'

Vanaf 17 november 2023 is de film See You On Venus te zien op Netflix. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's