Serierecensie: Monarch: Legacy of Monsters is actie en drama met Kurt Russell op monsterjacht

Serierecensie: Monarch: Legacy of Monsters is actie en drama met Kurt Russell op monsterjacht
Met verrassende opening rond de gebeurtenissen van Kong: Skull Island

Film :

Vanaf 17 november is de serie Monarch: Legacy of Monsters te zien op Apple TV+. In de verrassende openingsscène van de eerste aflevering van deze grootschalige monsterserie keert het personage Randa (John Goodman) uit de film Kong: Skull Island terug. De inmiddels 71-jarige acteur kan gelukkig nog rennen voor zijn leven, en dat is nodig. Lees hier de serierecensie van Monarch: Legacy of Monsters.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

'Some secrets cannot be contained'
Nadat ze de alles verwoestende aanval van Godzilla in San Francisco heeft overleefd, wordt Cate opnieuw overdonderd door een groot geheim. Te midden van monsterlijke gevaren reist ze de wereld rond om de belangrijke waarheid over haar familie te achterhalen – en de mysterieuze organisatie Monarch.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,6

Ben je liefhebber van het Hollywood-kwartet Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters en Godzilla vs. Kong? Dan moet je nu op streamingdienst Apple TV+ zijn. Zowel Godzilla als de Titans - een ander soort monsters - keren terug in een tiendelige serie die naast drama ook mikt op groot avontuur en actie. Naast de beeldschone actrice Anna Sawai en Kiersey Clemons zien we ook acteerveteraan Kurt Russell in deze serie, die voor fans echt wel genieten is. Met mooie special effects en een schitterende soundtrack zien we dat er voldoende budget in deze productie gestoken is. Monsterfilms en -series zijn er in overvloed: kijk alleen al naar het feit dat begin december ook de epische rampenfilm Godzilla: Minus One gaat draaien in de Nederlandse bioscopen. Een productie waar we stiekem nog hogere verwachtingen voor hebben. Deze serie blijft steken op drie sterren.

Cast
Naast Kurt Russell (The Christmas Chronicles) en Anna Sawai (Fast & Furious 9) zijn ook Kiersey Clemons (The Flash), Ren Watabe, Wyatt Russell (Overlord), Anders Holm (The Intern) en John Goodman (The Big Lebowski) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Matt Fraction en Chris Black.

Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Dawi, Kiersey Clemons e.a. in 'Monarch: Legacy of Monsters'. Bron: Apple TV Plus

Vanaf 17 november zijn de eerste twee afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters te zien op Apple TV+. Elke vrijdag volgen er meer. De serie bevat tien afleveringen van rond de 50 minuten. Genre: actie, drama, fantasie.

Actuele video's

Meer actuele video's