Gibraltar - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)

Gibraltar - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)
Nederland al geplaatst voor het EK

Sport :

Een ouderwetse spek en bonen wedstrijd: die heeft het Nederlands elftal al een tijdje niet meer gespeeld. Deze wedstrijd valt daar wel onder, want zowel voor Nederland als voor Gibraltar valt er weinig meer te winnen en ook weinig meer te verliezen. De wedstrijd tussen Nederland en Gibraltar is op dinsdag 21 november te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Gibraltar - Nederland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Naar het EK
Nederland hoeft zich nergens meer druk om te maken: de ploeg van Ronald Koeman won afgelopen zaterdag (nipt) met 1-0 van Ierland in de Johan Cruijff ArenA. Wout Weghorst maakte de goal en zette zichzelf aan het einde van het duel voor schut in een interview met de NOS. Nederland heeft met die overwinning wel een direct ticket voor het EK van volgend jaar in Duitsland in handen.

Vernedering
Het Nederlands elftal treft Gibraltar op één van hun slechtste momenten van de afgelopen jaren: afgelopen zaterdag werden ze namelijk vernederd door Les Blues. Het Franse voetbalelftal won met maar liefst 14-0 van Gibraltar, onder meer doordat er vroeg in de wedstrijd een rode kaart viel voor Santos, die ook de 1-0 al in eigen goal schoot. Hij is er dus niet bij dinsdag. Of de doelman, die na de wedstrijd door voetbalapp Fotmob met een 0,9 werd beoordeeld, er wel bij is zal een vraag zijn die speelt.

De wedstrijd Gibraltar - Nederland is op dinsdag 21 november om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De samenvatting vind je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's