Boer zoekt vrouw de reünie is zondag 26 november te zien op NPO 1

Boer zoekt vrouw de reünie is zondag 26 november te zien op NPO 1
Welke boeren hebben een nieuwe liefde gevonden?

Kijktip :

Zondag 26 november komt er een einde aan dit seizoen van Boer zoekt vrouw. We hebben de datingavonturen van de boeren op de voet kunnen volgen de afgelopen weken, maar wie is er nu verliefd en wie eindigt toch thuis alleen op de bank?

Boer zoekt vrouw gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wie bezoekt de reünie met een partner?
Enkele maanden na de citytrips ontvangt Yvon Jaspers in deze uitzending de boeren op een plek midden in de Betuwe. Ze brengen een aantal dagen met elkaar door om bij te praten en om terug te blikken op het liefdesavontuur. Wat is er allemaal gebeurd nadat ze in het voorjaar begonnen met hun zoektocht? En komen ze met een partner naar de reünie of toch weer alleen?

Liefdesperikelen Bernice
In deze reeks gingen boer Piet (Duitsland), boerin Claudia (Frankrijk), boer Haico (Denemarken), boerin Bernice (Zweden) en boer Richard (Slowakije) op zoek naar een nieuwe liefde. Een verschil met de meeste andere seizoenen is dat deze boeren niet in Nederland maar ergens in Europa wonen en hun bedrijf runnen. Het is onder meer de grote vraag of Bernice nog een nieuwe liefde heeft gevonden. Ze had het zwaar tijdens het datingprogramma en stuurde uiteindelijk beide logés naar huis.

De reünie van Boer zoekt vrouw is zondag 26 november rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's